Alle innlegg av Hilde Rafaelsen

Velkommen til jubileumsfest for Brønnøysund idrettslag

 

 

Brønnøysund Idrettslag har 100 års jubileum i år.  I den forbindelse ønsker vi å invitere alle små og store til en storslått familiefest lørdag 26. august fra kl 18-20.  Festen vil avholdes i messeteltet for Torghattmessen,  på parkeringsplassen nedenfor havnesenteret i sentrum. Siden det er en teltfest er det lurt å kle seg etter vær og vind.

 

Det vil bli servert bacalao og lasagne til middag med kake til dessert. Prisen for voksne er kr 100 og alle barn under 18 år er gratis.  For de som deltar på jubileumsfesten vil det være 100 kr i rabatt for å komme inn på messefesten for Torghattmessen samme kveld.

 

Man melder seg på jubileumsfesten her: https://www.facebook.com/events/1585056364869454/

 

Det enkleste er om man forhåndsbetaler for billetten med VIPPS til nr 107142, men vi tar også imot kontant betaling ved døra.

Bli grasrotgiver for BIL

Grasrotandelen_rgb

 

Vil du gi din støtte til BRØNNØYSUND IDRETTSLAG?

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BRØNNØYSUND IDRETTSLAG.

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping.

Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 5 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.

Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.

Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker. Se hvordan her…